Užas u diskoteci: Slomljena kičma mladom bh. košarkašu!
Foto: Facebook

Za nadati se sretnom kraju

Užas u diskoteci: Slomljena kičma mladom bh. košarkašu!

Eldar Ganibegović

Užasne vijesti stižu nam iz Krajine.

Naime, na Facebook stranici "Cazin u srcu" objavljeno je sljedeće: "Sinoć je jedan fin momak, ponos Cazina i svih dobrih ljudi završio sa slomljenom kičmom u City centru, tačnije u diskoteci Adventage."

Može biti slika sljedećeg: tekst

Nije se znalo o kome se radi dok tu objavu na svom Facebook profilu nije podijelila Azra Terzić. 

"Dakle mi kao porodica smo ogorčeni, zbunjeni, bijesni, tužni… Taj fini momak je naš Azur Terzić, istaknuti košarkaš, student Burch Univerziteta u Sarajevu.

Taj fini momak je sinoć sa svojim vršnjacima izašao "na muziku" u poznatu cazinsku diskoteku. Taj fini momak je nađen u nesvjesnom stanju iza objekta City Centra, gdje ga je slučajno pronašao skladištar.

Oglasi

Na upit porodice o video nadzoru, zamislite niti jedna postavljena kamera u centru nije u funkciji, a iste su po projektu predviđene i treba između ostalog da su u funkciji, da bi se dobila upotrebna dozvola.

Taj fini momak je hitno prebačen u Sarajevo i nadamo se dobrom ishodu po njegovo zdravlje.

Također nam nije jasno, da od toliko gostiju u diskoteci niko ništa nije primjetio niti vidio. Istina će kad tad doći na vidjelo, jer do tada odustati nećemo!  

Za slomljenu kičmu i pokušaj ubistva odustati nećemo", napisala je Azra Jukić-Terzić.

[facebook]https://www.facebook.com/azra.jukicterzic/posts/pfbid0p54S97yi63qRcrBwZEYEuLSiZhatLMLxmb3Gq2S6Y2bKo26rzf4m6RmnZJ93wstnl[/facebook]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi