Bahi pozlilo tokom utakmice, hitno prebačen na KCUS

Poznati komentator morao napustiti prenos

Bahi pozlilo tokom utakmice, hitno prebačen na KCUS

M. Šljivak

Poznati sportski komentator Sabahudin Topalbećirević - Baho sinoć je hitno prebačen na Kliniku urgentne medicine.

Popularnom Bahi sinoć je pozlilo tokom prenosa utakmice play-offa Liga prvaka između Ajaxa i Apoela, te je morao napustiti komentatorsku kabinu.

Topalbećirević je krajem prvog poluvremena doživio iznenadi napad bubrega. Nije mogao nastaviti prenos i hitno je prebačen na Kliniku urgentne medicine.

Nakon što mu je pružena adekvatna pomoć, Baho je pušten na kućno liječenje, a nastavit će se dalje pretrage kako bi se uspostavila konačna dijagnoza.

Kolektiv SportSport.ba portala želi kolegi Topalbećireviću što brži oporavak i povratak u komentatorsku kabinu.

Top Komentari

a1ska
Prevazidjen komentator, ali nije u stanju da to sam shvati. Zato mu treba dobbbbarrrr centarsuuuut u penziju.
3 10
makelele
Svakon normalnom insanu bi pored toliko prospianja gluposti, nebuloza i idiotarija pozlilo... sve najbolje mu zelim, al baha je sustigo i vugdalica...
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti