Baja će posjetiti Nurkića, moguć čak i spot?

Oduševljen našim centrom

Baja će posjetiti Nurkića, moguć čak i spot?

Stihovi "Nemoguće misije", pjesme u izvedbi folk pjevača Nedjeljka Bajića Baje, prolamaju se dvoranom u Denveru svaki put kada bh. košarkaš Jusuf Nurkić postigne koš.

Poznatom pjevaču laska činjenica da ga sjajni Nurkić favorizuje kada je u pitanju njegovo muzičko opredjeljenje, pošto je naš košarkaš i ranije izjavljivao da najviše voli narodnu muziku te da posebno rado sluša Bajine pjesme.

O svemu tome obavješten je i sam pjevač, koji nije krio zadovoljstvo ali ni iznenađenje zbog toga što se njegova pjesma sluša u NBA ligi.

"Čuo sam za to", kroz smijeh je rekao Baja i nastavio: "Velika mi je čast što se moja muzika sluša u Americi, među stranim ljudima. To nije mala stvar. Prija mi što jedna tako uspješna mlada osoba kao što je Jusuf cijeni moju muziku i prezentuje je na najbolji mogući način".

Nedjeljko Bajić se trenutno nalazi u SAD-u i, kako kaže, namjerava se lično zahvaliti našem košarkašu.

"Planiram posjetiti Nurkića na nekoj od narednih utakmica, gdje mu se želim lično zahvaliti. Naravno, dobit će i specijalnu pozivnicu da sa svojim prijateljima prisustvuje mom koncertu. Ko zna, možda u Americi snimim neki spot, a Nurkić mi u njemu bude gost. Ništa nije isključeno", rekao je pjevač.

(Pogledati od 00:27)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti