Ballack prvi put javnosti nakon pogibije sina, pojavile se i fotografije kako izgleda

Legendarni Nijemac

Ballack prvi put javnosti nakon pogibije sina, pojavile se i fotografije kako izgleda

Admin Čaušević

Početkom augusta 18-godišnji Emilio, sin legendarnog Michaela Ballacka, je poginuo u nesreći u Portugalu.

Sletio je sa četverotočkaša koji je zatim pao na njega i spasa mu nije bilo. Preminuo je na licu mjesta, iako se hitna pomoć pojavila vrlo brzo.

Mediji su uspjeli doći do konkretnijih informacija o cijeloj tragediji. Tragedija se u blizini porodične kuće za odmor u mjestu Troia (Portugal).

Mirror prenosi da je Emiliova baka Karin prva pozvala pomoć, no već je bilo kasno. Navodi se da je na imanju tada bio i Michael sa druga dva sina Louisom i Jordijem, te Emiliovim dedom Stefanom.

“Mladić je izgubio kontrolu, prednji točkovi su se podigli, a on je pao nazad. Vozilo se podiglo i zatim ga jako udarilo, te smrvilo“, naveli su policijski izvori za Correio da Manha.

Mjesec nakon tragedije u javnosti se prvi put pojavio i njegov otac Michael, bilo je to na utakmici RB Leipzig - Bayern.

Ballack je izgledao vidno rastrešen i zamišljen, međutim sam dolazak na utakmicu je hrabar potez iako će psihološki oporavak biti dugotrajan proces.

Legendarni fudbaler i majka pokojnog Emilija, Simone se nisu obraćali u javnosti, što je na neki način i razumljivo pošto su im posljednje sedmice sigurno bile najteže u životu.

Top Komentari

E.Car
Ne dao Bog nikom ove tragedije!!!!
15 0
DadiG
Žalost.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije