Balotelli napravio rekordan ceh u klubu na Ibizi

Ne pita za cijenu

Balotelli napravio rekordan ceh u klubu na Ibizi

Nakon što mu je menadžer Manchester Citya Roberto Mancini dao produženi odmor zbog učešća na Euru, Mario Balotelli priključio se danas pripremama Građana.

Balotelli je odmor proveo na španskoj Ibizi, gdje je, kako tvrde engleski mediji, noći provodio u ekskluzivnom baru, a jedne je noći napravio ceh koji je bio rekordan.

Napadač reprezentacije Italije i Manchester Citya vrijeme je uglavnom provodio u društvu brata Garya Linekera, Wayna, vlasnika Ocean Beach Cluba. Ovaj je klub inače omiljeno okupljalište engleskih fudbalera, prije svih Joe Harta, Andya Carrolla i Dannya Welbecka.

"Bila je ovo luda noć sa Balotellijem. Njegov račun za jednu noć bio je najveći u 25 godina dugoj istoriji kluba", napisao je na svom Twitter profilu Wayne Lineker.

Pretpostavlja se da je Mario za noć u gore spomenutom klubu potrošio više od 50.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije