Balotelli otkrio ko je najluđi fudbaler današnjice

Zar ima luđih od njega?

Balotelli otkrio ko je najluđi fudbaler današnjice

Italijanski reprezentativac i fudbaler Milana Mario Balotelli, koji je poznat po tome što je sklon incidentima i vjerovatno je jedan od najluđih karaktera među fudbalerima današnjice, ima svog favorita kada je riječ o ovoj „disciplini“.

''Engleska štama je već toliko toga pisala o meni. Svi govore kako sam ja najluđi fudbaler današnjice, no vjerujte mi kako se sam osjećam izuzetno dosadan pokraj Marka Arnautovica'', rekao je za Daily Mail italijanski reprezentativni napadač.

Sadašnji saigrač Asmira Begovića u Stoke Cityju i rerpezentativac Austrije je u sezoni 2009/10 bio Balotellijev saigrač u Interu, a pod tadašnjim je trenerom milanskog kluba Joseom Mourinhom upisao tek tri nastupa.

Daleko je više do izražaja 24-godišnji Arnautović došao kaofudbaler Werdera, a ovog je ljeta prešao u Stoke.

''On je vjerojatno najluđa osoba koju sam upoznao u životu. Mourinhu je definitivno bilo nezaboravno s nama dvojicom u svlačionici'', zaključio je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.