Balotelli postaje otac!

Raffaella otkrila da je trudna

Balotelli postaje otac!

E. Škorić

Mario Balotelli je jako plakao nakon (teškog) poraza od Španije u finalu Eura, no definitivno ima jako veliki razlog za sreću.

Naime, njegova bivša djevojka Raffaella Fico (24) u intervju za italijanski magazin Chi otkrila je da nosi dijete s nestašnim mladim napadačem Manchester Cityja i italijanske reprezentacije.

 

"Nazvala sam Marija malo prije nego je trebao igrati protiv Njemačke i rekla: Sjećaš li se kada smo sanjali da ćemo postati roditelji? E pa, taj se san ostvaruje", rekla je Raffaella, dodavši:

 

"Prvo je šutio određeno vrijeme, a tada mi je rekao: Dala si mi najbolje vijesti ikada. Nakon toga je postigao dva pogotka za finale Eura".

 

Ona je priznala da sa Super Marijom pokušava obnoviti vezu. Par je prekinuo krajem aprila, no Raffaella tvrdi da se i dalje jako vole. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.