Balotelli prvi put u javnosti pokazao svoju kćerku

Ima šest godina

Balotelli prvi put u javnosti pokazao svoju kćerku

A. Čaušević

Napulj nije običan grad za Marija Balotellija obzirom da je tu rođen i da mu tu živi kćerka Pia sa bivšom djevojkom Raffaellom Fico. 

Danas je Balotelli gost u Napulju sa svojom Brescijom što je iskoristio da prvi put u javnosti pokaže svoju kćerku koja sada ima šest godina.

Super Mario je na teren travnjaka San Paulo izašao sa svojom Piom koju je nosio u naručuju, a on je nosila dres Napolija, tim za kojeg očigledno navija.

Ova scena je ekspresno postala viralna, posebice na Apeninima. Nema dileme da će za Piu ovo nedjeljno popodne biti drugačije od ostalih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije