Balotelli se na svoj način oprostio od Tottija

Njega je briga

Balotelli se na svoj način oprostio od Tottija

Edmir Škorić

Francesco Totti se u nedjelju oprostio od dresa Rome na Olimpicu, poslije meča protiv Genoe (3:2).

Bio je to emotivan dan, plakali su svi na Olimpiku i čitav nogometni svijet se opraštao od legendarne desetke rimskog kluba. 

Oprostio se i Mario Balotelli, ali u svom stilu. Italijan je izrazio veliko poštovanje za Tottija u opisu fotografije, a onda objavio fotografiju na kojoj je Totti tužan (detalj nakon poraza od Lazija 3:1 u aprilu). 

Naravno, Balotellija briga kakvu će fotografiju izabrati, a ne treba zaboraviti da su njih dvojica ranije imali konflikt, kada je Totti udario Super Marija na jednom ranijem meču. 

Možda mu to Balotelli nije zaboravio, pa je odlučio uz oproštajnu poruku da postavi fotografiju legende u tužnom izdanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi