Balotelli traži test očinstva

Nije uvjeren u vjernost bivše djevojke

Balotelli traži test očinstva

M. Skaka

Mario Balotelli saznao je da je njegova djevojka, Raffaella Fico trudna neposredno pred polufinalni meč sa Njemačkom u kojem je briljirao.

Međutim, uz sve turbulencije koje prate vezu slavnog fudbalera sa italijanskom manekenkom, Balotelli nije uvjeren da je baš on otac djeteta začetog prije četiri mjeseca. Zbog toga je Mario izdao saopštenje za javnost u kojem navodi da nema namjeru izbjegavati svoje obaveze, ali da želi izvršiti DNK test kako bi se utvrdilo da je on zaista otac.

"Iako ne volim govoriti o svom privatnom životu u javnosti, osjećam se obaveznima da razjasnim neke detalje o svojoj vezi sa Raffaellom Fico.", objasnio je dvadesetjednogodišnji fudbaler.

"Naša veza okončana je u aprilu i od tada se nismo ni sreli, niti smo se čuli. Od tada, ja nemam nikakve veze sa njenim životom, niti ona ima sa mojim. Raffaella zna i to da ja nemam namjeru da joj se vratim.

"Prije par dana saznao sam od drugih osoba da je Raffaella trudna. Zbog toga sam odlučio da je kontatiram i da tražim potvrdu. Moram reći da sam razočaran. Ne misim da je u redu da ne znam ništa o tome sve do četvrtog mjeseca trudnoće. Ne shvatam zašto mi se odmah nije javila i obavijestila me o tako vaćnoj stvari.", govori dalje Balotelli.

"Preuzeću odgovornost čim se dokaže da sam ja zaista otac.", zaključio je on i dodao:

"Ne sviđa mi se što Raffaella već pokušava zaraditi od ove priče prodajući fotografije i intervjue. Mislim da je ona već dovoljno poznata da joj takve stvari nisu potrebne."

"Ovo je prvi i posljednji put da ću komentarisati ovu temu u javnosti i nemam namjeru dalje odgovarati na bilo šta što bi Raffaella mogla reći i napisati u budućnosti.", završio je Super Mario svoje obraćanje.

Inače, Raffaella Fico tvrdila je da je Balotelli bio oduševljen vijestima kada mu je rekla da je trudna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.