Balotellijeva bivša će uraditi test očinstva

"Ovo djete je plod naše ljubavi"

Balotellijeva bivša će uraditi test očinstva

M. Skaka

Raffaella Fico, bivša djevojka Maria Balotellija napisala je dirljivo pismo u kojem je pristala uraditi test očinstva kako bi dokazala da je dijete koje nosi potomak Super Maria.

Podsjetimo, zanosna manekenka i zvijezda italijanske reprezentacije imali su burnu jednogodišnju vezu koja je okončana u aprilu ove godine, a samo dva mjeseca kasnije Raffaella je okrila da je već mjesecima trudna, a da je upravo Balotelli otac.

Mario je bio šokiran, potresen istupima u medijima kojima je Raffaella privlačila pažnju, ali i novce, te je tražio test očinstva koji bi potvrdio da je dijete njegovo.

U emotivnom pismu objavljenom u magazinu Chi, Raffaella je pristala na test i jasno stavila do znanja da i dalje gaji osjećanja prema fudbaleru.

"Ovo dijete želim od sveg srca zato što to nije rezultat greške, nego plod ljubavi između dvije osobe i ti dobro znaš o čemu govorim.", piše Raffaella.

"Ovo pismo je jedini način na koji ti se sada mogu obratiti. Vrlo rado ću uraditi DNA test, a i dalje čuvam sms poruke koje si mi slao iz Krakowa tokom Eura u kojima si rekao kako si sretan zbog vijesti koje sam ti javila."

"Iako nas je život razdvojio, ti ćeš biti odličan i odgovoran otac i pun ljubavi prema našem djetetu. Znaš dobro gdje me možeš naći, a ja ću uvijek biti spremna da razgovaramo o budućnosti našeg djeteta.", dodala je ona.

"Pišem ovo pismo zato što sam duboko povrijeđena, kao žena i kao majka, hladnom izjavom koju si dao. Posebno me povrijedilo kada si rekao da želim zaraditi na rođenju našeg djeteta."

"Dragi Mario, dozvoli mi da te tako zovem, nisam naplatila niti jedan intervju, a u svakom sam o tebi i našem zajedničkom životu govorila samo najljepše. Morala sam potvrditi glasine da sam trudna. Stomak mi je sve veći i to je zaista teško sakriti.", završava Raffaella svoje dirljivo pismo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.