Balzaretti objavio fotografiju s Dilettom, a zna se u šta su svi muškarci gledali

Zanosna novinarka ponovo u centru pažnje

Balzaretti objavio fotografiju s Dilettom, a zna se u šta su svi muškarci gledali

Endin Čaušević

Italijanski fudbaler Federico Balzaretti prije pet godina odlučio je završiti svoju igračku karijeru.

Ovaj 38-godišnjak prethodnih godina se dosta pojavljuje na TV ekranima jer radi na italijankom DAZN-u kao gost komentator. Balzaretti analizira utakmice Serije A, te ga često možemo vidjeti na italijanskim stadionima.

Balzaretti je sinoć bio na Meazzi gdje je pratio susret Intera i Sassuola koji je oduševio sve jer smo vidjeli čak šest golova (3:3).

Nakon meča on je objavio fotografiju s zanosnom italijanskom novinarkom Dilettom Leottom koja je napravila dar-mar na društvenim mrežama.

No, ono što su mnogi najviše zapazili jeste sjajna linija koju Diletta ima, a u centru pažnje našla se njena zadnjica koja je i ovaj put muški dio fanova u potpunosti "začarala".

Top Komentari

Sejdo
Kako ste samo dosadni sa člancima o njoj...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi