Majka na prvom mjestu: Potpisao ugovor od gotovo 200 miliona dolara, a prvi poklon dobila je mama
Foto - Instagram

Bam Adebayo kupio novi dom

Majka na prvom mjestu: Potpisao ugovor od gotovo 200 miliona dolara, a prvi poklon dobila je mama

Midhat Šljivak

Košarkaš Miami Heata Bam Adebayo potpisao je nedavno petogodišnji ugovor sa ovim timom vrijedan gotovo 200 miliona dolara.

Sjajni 23-godišnji centar tako je dobro naplatio fenomenalne igre u dresu tima sa Floride, a odmah po potpisu ugovora odlučio je da počasti majku.

Njegova mama Marilyn živjela je u prikolici koja je nije ispunjavala uslove za normalan život, a Bam je to odlučio promijeniti i mama je dobila novi dom.

"Moja majka nikad nije imala nešto za što bi rekla da je njezino. Sama šansa da uradim nešto za svoju majku je nevjerovatan osjećaj", rekao je on.

Fotografiju prikolice je postavio u blizini ulaznih vrata novog doma, a objasnio je razlog zašto je to učinio.

"Želio sam na taj način da pokažem svima kroz šta sam sve prošao, gdje sam odrastao, sva odricanja da bih majci kupio novu kuću".

Bam je u NBA ligu stigao 2017. godine kao 14. pik drafta. Pokazao se kao pravi izbor Heata, a prošle sezone je prosječno ubacivao gotovo 16 poena i imao je preko 10 skokova po utakmici.

Top Komentari

WOLF20
Igracina, bravo majstore za razliku od onog debila sto je uradio zlatne zube
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti