Barbarez istetovirao svoju figuru s najbolnijeg poraza u dresu reprezentacije

Legendarni bh. as

Barbarez istetovirao svoju figuru s najbolnijeg poraza u dresu reprezentacije

Admin Čaušević

Sergej Barbarez je navijačima možda i najomiljeniji igrač koji su ikada zaigrali za Bosnu i Hercegovini prvenstveno zbog svoje lojalnosti i privrženosti reprezentaciji. 

Barbarez je dugi niz godina nosio dres nacionalnog tima naše zemlje, međutim nikada nije dočao da zaigra na jednom velikom takmičenju.

Najbolniji poraz u reprezentativnoj karijeri legendari kapiten Zmajeva doživio je 2006. godine kada je Bosna i Hercegovina poražena na Marakani od tadašnje Srbije i Crne Gore s minimalnih 1:0.

Barbarez je 14 godina kasnije na tijelu dao istetovirati svoju figuru s utakmice s razočaranim pogledom i rukama na kukovima.

Inače, ovaj 48-godišnjak je za BiH nastupao od 1998. do 2006. godine i to na 47 utakmica uz 17 postignutih golova.

Top Komentari

LjutiKrajisnik
Skoro sam vidio objavu u fb grupi gdje neki njemac, inace navijac HSV-a trazi dres iskljucivo Barbareza. U opisu stoji izmedju ostalog da trazi dres najboljeg igraca HSV-a u novijoj historiji. Svugdje cijenjen. Jedan je Sergej.
18 0
bule
Jedan je barba
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi