Barca na "prljav" način pokušala dobiti rat protiv Reala

Oba kluba imaju preko 100 miliona pratitelja

Barca na "prljav" način pokušala dobiti rat protiv Reala

Endin Čaušević

Real Madrid je sinoć objavio da je ovaj klub prvi u historiji koji je prešao brojku od 100 miliona pratitelja na Facebooku.

Kraljevski klub je postao prvi sportski brend koji je ostvario preko 100 miliona pratitelja na Facebooku. Ipak, svega nekoliko sati kasnije njihov ljuti rival Barcelona objavila je da je i ovaj klub prešao ovaj broj.

No, španski mediji prenose da su Katalonci na "prljav" način pokušali da postanu prvi klub u historiji koji je to ostvario. Iako su na sve načine pokušali zaustaviti Kraljeve na kraju nisu uspjeli.

Naime, Barca je slala poruke svojim fanovima na Facebooku da pozivaju svoje prijatelje da lajkaju njihovu zvaničnu stranicu na ovoj društvenoj mreži. Međutim, ovaj poduhvat im nije uspio i na kraju ih je samo koštao dodatnih provokacija od strane navijača Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi