Atraktivna navijačica se na tribinama slikala u tangama, sada otkrila i zašto je to uradila

Imala je jasan cilj

Atraktivna navijačica se na tribinama slikala u tangama, sada otkrila i zašto je to uradila

E. Škorić

Početkom septembra na internetu je "osvanula" fotografija jedne navijačice Barija koja u tangicama pozira na tribinama dok drži šal svog omiljenog kluba tokom utakmice Serije B protiv SPAL-a.

Ubrzo je fotografija postala hit na društvenim mrežama, a mnoge je zanimalo ime spomenute djevojke, ali ono je ostalo nepoznato široj javnosti.

Jedino što se zna je da djevojka ima 21 godinu i da je diplomirala komunikologinja te da je strastveni nogometni fanatik, što pokazuje i činjenica da ima godišnju ulaznicu za utakmice Barija.

Ona je u razgovora s navijačima otkrila da joj je cilj slikanja u tangama bio da privuče što veći broj pretplatnika na svoj OnlyFans kanal, a tamo svoje golišave fotografije i video snimke nudi za 15 dolara mjesečno.

"Učinit ću sve što je potrebno da zaradim četiri ili pet hiljada dolara mjesečno", rekla je djevojka.

Brzo se proslavila, postala popularna i ne sumnjamo da joj je biznis procvjetao nakon što su mediji objavili njene fotografije sa tribine.

Naravno, mnoge mlade djevojke danas sve više posežu za ovakvim načinima sticanja profita, ali da biste došli do toga, osim što morate izgeldati atraktivno i zavodljivo, neophodna vam je i velika baza "fanova", a pojedine zaista znaju kako da je stvore i na tome im se može pozavidjeti.

Top Komentari

Turgut2
Sta uradise rospije od zenskog roda
4 1
Arnel925
Zato je to uradili? Zato sto voli da muskarci bale kad vide njene guzove. Ali to sto radi, i grijehe nama daje, to joj je put u dzehenem pa neka tamo pokazuje guzove.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi