Barkley nokautiran u noćnom klubu?
Foto: EPA

Nije se dobro proveo

Barkley nokautiran u noćnom klubu?

E. Čaušević

Fudbaleri Evertona jučer su u sjajnoj utakmici na domaćem terenu savladali Leicester (4:2) u okviru 32. kola Premiershipa.

Cijeli meč na Goodisonu odigrao je i jedan od najboljih igrača domaće ekipe Ross Barkley. Engleski reprezentativac je očito nakon toga odlučio proslaviti ovu pobjedu u jednom od noćnih klubova u Liverpoolu.

Mediji u Engleskoj danas su objavili da je Barkley u jutarnjim satima napustio ovaj klub, ali u pratnju policije. Navodno, on je nokautiran i postoji video snimak na kojim se vidi trenutak kad je dobio udarac u lice. Ipak, još uvijek niko nije sa sigurnošću potvrtio da se radi o Barkleyju.

Everton nije još uvijek komentarisao navode engleskih medija povodom ovih pisanja, te nije stigao demant ili potvrda da se zaista radi o igraču ove ekipe.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi