Baš se zapustio: Napadač za kojim ludi United preozbiljno je shvatio odmor

Vratio se treninzima s viškom kilograma

Baš se zapustio: Napadač za kojim ludi United preozbiljno je shvatio odmor

E. Škorić

Spominje se kao moguće pojačanje Manchester Uniteda, ali s ovakvim izgledom, čini se, nije baš spreman za Premier ligu.

Wissam Ben Yedder se danas vratio na trening Seville i šokirao saigrače i sve u stručnom štabu. Očigledan je višak kilograma kod ovog napadača, koji je znao da uživa tokom ljetnog odmora.

Francuski mediji su upravo Ben Yeddera 'predstavili' kao moguću zamjenu za Romelua Lukakua, ukoliko ovaj ode u Inter.

France Football i Mirror pišu da bi 28-godišnji Yedder mogao koštati United oko 40 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula, a Barcelona i PSG su također zainteresovani za njega.

Ben Yedder je 2016. godine stigao u Sevillu iz Toulusea za 9.5 milioa eura i za tri sezone je odigrao 136 utakmica te je postigao 70 golova.

Prošle sezone je igrao sjajno te je nastupio u 51 utakmici i postigao je 30 golova, ali trenutno ne izgleda kao neko ko će u nekoj jakoj ligi zabiti 30 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi