Bavaria ponosni sponzor Fudbalskog/Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine!

Podrška poznatog pivskog brenda bh. reprezentaciji

Bavaria ponosni sponzor Fudbalskog/Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine!

Sponzorski tekst

Fudbalski/Nogometni savez Bosne i Hercegovine je početkom 2019. godine dobio novog sponzora, koji sa zadovoljstvom ističe podršku budućim uspjesima na utakmicama koje predstoje! Bavaria je ponosni sponzor i oficijelno pivo reprezentacije BiH, koji će dati svesrdnu podršku u izazovima koji očekuju bh. igrače.

Iz kompanije Molson Coors BH, koja je distributer brenda Bavaria, ističu da kreću sa velikom podrškom u utakmicama koje bh. reprezentativce očekuju za nekoliko dana, te da će zvanični slogan pod kojim prate bh. reprezentaciju biti „Tim koji se pamti“ i „JA BiH pobjedu“.

“Ponosni smo na činjenicu da Bavaria kao internacionalni i veoma uspješan pivski brend podržava reprezentaciju Bosne i Hercegovine, koja ostvaruje odlične rezultate u fudbalu. Sigurni smo da će ova saradnja biti uspješna na obostrano zadovoljstvo, te se iskreno radujemo novim velikim
pobjedama bh. reprezentativaca na važnim utakmicama koje dolaze I plasmanu na EP 2020 god”, istakao je Vladimir Rosić, marketing menadžer kompanije Molson Coors BH.

Pred reprezentacijom Bosne i Hercegovine su veliki izazovi u predstojećim kvalifikacijama! Reprezentativci će 23. marta od 20.45 sati na stadionu Grbavica igrati prvi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Armenije. Tri dana kasnije, 26. marta, Zmajevi će u Zenici dočekati selekciju Grčke u okviru drugog kola, te je podrška navijača u ovim mečevima izuzetno važna.

Iza brenda Bavaria stoji 300 godina duga pivska priča, a za ovo vrhunsko pivo zaslužna je holandska porodica Swinkels, koja je ovu recepturu dovela do globalne prepoznatljivosti. Ovaj veliki jubilej Bavaria će tokom godine obilježiti mnogobrojnim aktivnostima i iznenađenjima za ljubitelje mnogima omiljenog piva.

Više od tri vijeka rada porodične pivare stvorila su pivo Bavaria Premium, punog i prirodnog ukusa s notama ugodne i blage gorčine koja ga čini izuzetno pitkim. Ukus je prirodan, s blagom voćnom notom i suptilnom gorčinom, koja ga obogaćuje već nakon prvog gutljaja i čini pravim primjerom osvježavajućeg premium pilsnera.

Poželite sreću Zmajevima u predstojećim utakmicama i nazdravite novim uspjesima! Svoje utiske tokom utakmica bh. reprezentacije podijelite na društvenim mrežama uz hashtag #jabihpodjedu i #timkojisepamti

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi