Baza reprezentacije SAD u blizini restorana Osama Bin Laden

U Sao Paolu

Baza reprezentacije SAD u blizini restorana Osama Bin Laden

Delegacija, svi igrači zajedno sa stručnim fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država tokom boravka na Svjetskom prvenstvu u Brazilu ovoga ljeta biće smješteni u Sao Paolu. 

Reprezentacija Amerike, sa kojom je naša selekcija odigrala prijateljski susret na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" u kome je poražena 4:3, će na SP učestvovati u grupi G sa Njemačkom, Ganom i Portugalom.

Ipak, ono što je najzanimljivije jeste činjenica da će najbolji američki fudbaleri biti smješteni u blizini jednog tematskog restorana, i to ne bilo kakvog.

Radi se o restoranu kome je tema niko drugi do Osama Bin Laden, nekada najtraženiji svjetski terorista, koji je ubijen prije tri godine.

Pogledajte u narednom snimku kako izgleda vlasnik ovog restorana, Seara Francisco Helder Braga Fernandez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.