Beckham pati od rijetkog poremećaja

Zanimljive stvari je radio noću

Beckham pati od rijetkog poremećaja

Legendarni engleski fudbaler David Beckham pati od rijetkog poremećaja.

Mnogi znaju da je Beckham tokom karijere igrao za Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, Milan i PSG, ali rijetko ko zna za njegov poremećaj koji ga prati tokom čitavog života.

Naime, Beckham pati od opsesivno-kompluzivnog poremećaja, a u njegovoj kući sve mora biti u paru. To znači da, ako su tri limenke u frižideru, on će jednu morati da izbaci iz kuće. Osim toga, dok je igrao za Real Madrid, znao je često noću ustati i usisavati tepih u dnevnoj sobi.

"Usisavao sam tako da su ostajale linije kao na stadionu. Victoria me ponekad znala uhvatiti kako usisavam nakon što su djeca otišla spavati i sve linije na tepihu su bile savršene", rekao je svojevremeno Beckham.

Podsjetimo da je legendarni Beckham tokom karijere osvojio Ligu šampiona, pet puta engleski Premiership, La Ligu, Ligue 1 i još mnogo drugih trofeja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi