Beckham: Postao sam pravi taksista

Uživa u ulozi brižnog oca

Beckham: Postao sam pravi taksista

Legendarni David Beckham se nakon završetka igračke karijere distancirao od fudbala i posvetio se ulozi brižnog oca, u kojoj uživa.

Medijima je ova fudbalska ikona priznala da se u posljednje vrijeme osjeća kao pravi 'taksista'.

"Stalno razvozim svoju djecu, vozim ih u školu pa onda odem po njih. Kasnije ih razvozim na treninge... Iskreno, postao sam pravi lični taksista svoje djece", našalio se Beckham koji je potom dodao:

"Djeca su moje najveće bogatstvo. Oni su mi uvijek davali snagu i držali me u pravoj formi. Imam četvoro djece i brinem se o njima. Uživam u druženju s njima".

David Beckham ima 39 godina i u svojoj karijeri je odigrao 115 utakmica za reprezentaciju Engleske. Uvijek će ostati upamćen po perfektnom osjećaju za pas i svom maestralnom izvođenju slobodnih udaraca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti