Beckhamov sin na udaru: "To su rasističke uvrede"

Sporne fotografije na Instagramu

Beckhamov sin na udaru: "To su rasističke uvrede"

Endin Čaušević

Sin Davida Beckhama, Brooklyn, našao se na velikom udaru javnosti nakon fotografija koje je objavio na Instagramu.

Za Beckhamovog najstarijeg sina nekada se vjerovalo da će krenuti stopama svog oca, no na kraju od toga nije bilo ništa jer nije imao potreban talenat za fudbal. Ovaj 19-godišnjak se nakon toga okrenuo fotografisanju, a zbog toga se našao u problemima.

On se trenutno nalazi na odmoru u Italiji i svojim fotografijama je razočarao javnost. On je objavio dvije fotografije azijskih turista uz opis "Nema mjesta poput 'Italije", te je naišao na nevjerovatne osude i optužbe za rasizam. Nakon svega Brooklyn je svom profil stavio na "privatno", te se fotografije više ne mogu vidjeti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti