Begović igra Fantasy, koga je izabrao za golmana?

Pogledajte Asmirovu ekipu

Begović igra Fantasy, koga je izabrao za golmana?

Malo je poznato da je reprezentativni bh. golman Asmir Begović veliki zaljubljenik u Premier league Fantasy, igru uz koju uživaju, ali i se nerviraju milioni ljudi širom svijeta.

U Dnevniku SK Fantasy lige, novinar Sport Kluba je otkrio da se u jednoj ligi takmiči i sa Asmirom Begovićem, kojeg je nazvao "najatraktivnijim članom te lige u kojoj je najviše igrača iz Bosne i Hercegovine".

Također, čitaocima je pokazao i ekipu koju je Begović sastavio, a svima je najzanimljivije da za golmana nije odabrao sebe, već Lukasa Fabianskog. Pored toga, u Begovićevom timu nema niti jednog fudbalera iz Bournemoutha, ali su zato tu trojica njegovih dojučerašnjih saigrača iz Chelseaja.

"Najveći broj igrača je iz Bosne i Hercegovine. Najatraktivniji učesnik je golman Bournemoutha Asmir Begović. Iako bi mnogi pomislili to, ali on ne stoji na golu svog tima, šta više, nema nijednog igrača Bournemoutha. Vrlo poslovno je sastavio tim. Plasiran je za sada oko 20. mjesta. Postoji ideja da on za pobjednika ove lige obezbijedi dres Bornemoutha sa potpisima svih igrača“, navodi se u Dnevniku SK lige.

A, kako izgleda Begovićeva ekipa možete vidjeti u nastavku. Zanimljivo je da je u prošlom kolu najviše vjerovao Belgijancu Kevinu De Bruyneu, protiv kojeg bi uskoro mogao igrati na Grbavici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi