Begović podržava humanitarani poduhvat Sorensena

Konkurent na golu, ali i veliki prijatelj

Begović podržava humanitarani poduhvat Sorensena

Golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine odlučio je pružiti podršku svom kolegi i saigraču, danskom golmanu Thomasu Sørensenu.

Danac se odlučio na svojevrsna poduhvat u kojem želi preći 4000 milja s jedne na drugu američku obalu, a sve to kako bi pomogao bolesnoj djeci. Naša reprezentativna “jedinica” i sam poznat kao veliki humanitarac pružio je podršku svojoj "konkurenciji".

"Moj prijatelj i prije svega sjajan čovjek Thomas Sorensen odlučio je biciklom preći 4000 milja s jedne američke obale na drugu a sve to kako bi pomogao bolesnoj djeci. Zapratite ga na Twitteru (@TSorensen1) ili na Instagramu (@kidsaidacrossamerica) i saznajte više o njegovoj avanturi i kako možete donirati i pridružiti mu se u pomaganju djeci", napisao je golman Zmajeva i Stoke Citya na društvenim mrežama, a potom zaželio sreću svom prijatelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.