Begović ugostio Nurkića u Londonu

Druženje bh. sportista

Begović ugostio Nurkića u Londonu

M. Šljivak

Ekipa Denver Nuggetsa večeras će u Londonu odigrati meč protiv Indiana Pacersa.

Već godinama unazad barem jedna utakmica NBA lige bude odigrana u ovom gradu, a ove sezone će je odigrati Nuggetsi i Pacersi.

Dolazak Nuggetsa u grad iskoristio je golman fudbalske reprezentacije BiH Asmir Begović. Čuvar mreže Chelseaja je veliki ljubitelj najjače lige svijeta i on će sigurno biti gost večerašnjeg meča.

Pred utakmicu Nuggetsa i Pacersa Begović se družio i sa centrom tima iz Colorada Jusufom Nurkićem. Dvojac je uz večeru razmijenio dresove i sigurno je da će košarkaški reprezentativac BiH večeras imati podršku Asmira Begovića.

Denver je trenutno na 11. mjestu Zapadne konferencije sa omjerom od 14 pobjeda i 23 poraza, dok je Indiana na petom mjestu Istoka sa omjerom od 20:18.

Meč u Londonu se igra večeras od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi