Famoznoj Argentinki ispale grudi u emisiji, ali njena reakcija najbolje opisuje koliko je očajna

Sve je bila gluma

Famoznoj Argentinki ispale grudi u emisiji, ali njena reakcija najbolje opisuje koliko je očajna

Admin Čaušević

Belen Rodriguez je obilježila život najvećeg ženskaroša kojeg su Apenini ikad imali. U pitanju je ko drugi nego Marco Boriello. Njihovi putevi su već godinama razdvojeni, ali nekadašnji napadač ne krije da je famozna Argentinki jedina žena koju je iskreno volio.

Boriello je već godinama u fudbalskoj penziji, nije ženskaroš kao što je to bio slučaj ranije, dok Rodriguez i dalje vodi emisije na tv kanalima u Italiji.

Tako je internetom počeo kružiti jedan snimak sa snimanja emisije koji je na neki način pokazao koliko je Rodriguez očajna da privuče pažnju.

Naime, ova 39-godišnjakinja je obukla kombinezon koji je bio pribijen uz njeno tijelo te joj se otkopčao kada je bila na bini.

Međutim, već na prvu je bilo primjetno da je sve bilo planirano te je Rodriguez zaista odlično odglumila cijelu scenu. 

Oglasi

Ni voditelj nije djelovao previše iznenađeno, dok se Italijanka samo počela smijati što je jasan znak da je bila spremna na sve. 

Rodriguez je očigledno nedostajalo pažnje te je opala gledanost njenih reality programa pa je morala pronaći način da popravi rating i to je uradila na "vruć" način.

Boriello i Rodriguez su u vezi kada je on imao 22, a ona 19 godina. Njihova romansa je trajala četiri godine.

"Bila je to nezrela ljubav između dvoje mladih ljudi, ali je svejedno to bila najvažnija veza u mom životu", kazao je penzionisani napadač u jednom od posljednjih intervjua.

Boriello i Rodriguez dok su bili zajedno

Sa druge strane Rodriguez je sebi našla partnera, rodila dijete. Međutim imala je i ozbiljnih problema sa depresijom koje je uspješno ostavila iza sebe.

"Patnja me izjedala, napravila sam mnogo grešaka, a prva je bila ta što sam prestala vjerovati u svoje sposobnosti. Skrivala sam se u tuđe predrasude, vjerovala sam onima koji su me omalovažavali, osjećala sam se malenom i beskorisnom", kazala je ona.

Inače, Rodriguez je iza sebe imala težak brak, bivši muž Stefano De Martino ju je varao i to je dovelo do njenih mentalnih problema.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije