Ben Arfa nije dugo uživao sa najljepšom ženom svijeta

Pukla ljubav

Ben Arfa nije dugo uživao sa najljepšom ženom svijeta

O. Lekić

Francuskom fudbaleru Hatemu Ben Arfi u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže. Osim što u Paris Saint-Germainu ne računaju na njegove usluge, Ben Arfa se također ne može pohvaliti ni uspjehom na ljubavnom planu.

Ben Arfa je početkom godine uplovio u ljubavne vode sa prelijepom manekenkom Iris Mittanaere. Jedno u drugo su se zaljubili na prvi pogled, trebala je to da bude ljubav kao iz bajke, no poznati par u svojoj romansi nije dugo uživao.

Prema pisanju inostranih medija, 24-godišnja Francuskinja, koja je 2016. godina proglašena za Miss Univerzuma, odlučila je ostaviti Ben Arfu i vratiti se svom bivšem dečku, komičaru Kevu Adamsu.

Odnosi između Hatema i Iris posljednjih dana nisu bili najbolji, a da je prekid na pomolu bilo je jasno kada su lijepu manekenku vidjeli zajedno sa Adamsom u jednom noćnom klubu.

Ukoliko pogledajte kako izgleda Iris, složit ćete se da se fudbaler Paris Saint-Germaina trebao ipak malo više potruditi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi