Zvijezda Bayerna opisala horor kroz koji je prošla: "Pokušavao sam to sakriti pred ljudima"

Ispovijest Benjamina Pavarda

Zvijezda Bayerna opisala horor kroz koji je prošla: "Pokušavao sam to sakriti pred ljudima"

E. Ganibegović

Mnogi misle da slava i popularnost donose sreću, ali mnogi primjeri su pokazali da to i nije baš uvijek tako.

Najsvježiji primjer je vjerovatno Paul Pogba. Čovjek je to koji je osvojio titulu prvaka svijeta s Francuskom, igrao je dugo za veliki Manchester United, pa se vratio u Juventus, no ima velikih problema i to s rođenim bratom koji ga je s organizovanom bandom ucjenjivao.

Njegov reprezentativni kolega, Benjamin Pavard, također je sada otkrio da je prolazio kroz težak period i to za vrijeme pandemije koronavirusa kada je trajala izolacija.

"Ne volim riječ depresivan, ali takav sam bio. Probudio bih se, nisam imao apetita i pokušao bih nečim zaokupiti vrijeme. Kuhao bih, pokušavao gledati serije, ali nije bilo u redu.

Činilo mi se da više ništa ne radi kako treba. U početku si govorite da nema problema i da će brzo proći, ali kada vidite da to traje, onda morate reagovati.

Imam teretanu kod kuće, ali osjećao sam potrebu za kontaktom s drugim ljudima. Postao sam depresivan, a onda sam to pokušavao sakriti pred ljudima. Vrlo malo ljudi zna kroz što sam prošao", rekao je Benjamin Pavard, prenosi Le Parisien.

Inače, Pavard je ove sezone nastupio na osam utakmica za Bayern u svim takmičenjima i postigao dva pogotka. 

U novembru i decembru Pavard će s reprezentacijom Francuske braniti titulu prvaka svijeta osvojenu u Rusiji 2018. godine, a upravo je on bio taj koji je postigao najljepši gol na turniru prije četiri godine.

Top Komentari

PRESEDAN
Baš mi te žao,imaš sve što poželiš,klocu kad bi samo pogledao lobanje na predizbornim plakatima,objesio bi se iste sekunde.
0 0
Mushe91
Tebi je najteže.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije