Supruga reprezentativca Slovenije objavila video njegovih orgija: "Kako možeš biti tako glup?"

Verbič u centru skandala

Supruga reprezentativca Slovenije objavila video njegovih orgija: "Kako možeš biti tako glup?"

Endin Čaušević

Reprezentativac Slovenije, Benjamin Verbič, našao se u centru skandala nakon videa kojeg je objavila njegova supruga.

Verbič je nastupao za Sloveniju u Ligi nacija prije nekoliko dana, te je igrao u mečevima protiv Norveške i Švedske, ali ni slutio nije da će biti u centru skandala koji se desio prije nekoliko dana.

Naime, sve je pokrenula njegova supruga Alvina s kojom je on prošle godine dobio sina. Oni su se upoznali dok je on igrao za kijevski Dinamo, ali čini se da bi ljubavna romansa mogla da se završi.

Skandal se desio kada je njegova supruga objavila fotografije i video kako Verbič uživa u društvu nepoznatih djevojaka.

Slovenski mediji pišu da se to dešavalo u pauzi između utakmica Lige nacija i da je vidljivo da je iskusni fudbaler bio u alkoholiziranom stanju. Snimci su eksplicitnog sadržaja i ubrzo ih je Alvina obrisala, ali je bilo prekasno.

Oglasi

image

Ukrajinka je otkrila da je itekako povrijeđena i šokirana ponašanjem svog supruga, te da ne može vjerovati da joj je on to napravio.

"S*anje ljudi, sram vas bilo. Zabava u pauzi reprezentacije je normalna, ali samo ako ste okruženi normalnim ljudim.a Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup", napisala je Alvina uz nekoliko fotografija i video.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ci7GCkvDKVn/[/instagram]

Međutim, nakon što je skandal postao glavna priča u Sloveniji odlučio se oglasiti i Verbič koji je sve to demantovao i poručio da su snimci stari.

"Fotografije i video koje je objavila moja bivša partnerica i majka mog djeteta su jako stari. Sve ono što je napisala je čista laž", izjavio je Verbič.

On je svojom izjavom otkrio da on i Alvina očito više nisu zajedno, ali je uspio nakon svega da ove fotografije i video budu izbrisani s društvenih mreža.

Ovaj 28-godišnjak nastupa za Panathinaikos u koji je stigao ovog ljeta iz Dinama.

Top Komentari

VenamaHrabrih
Gledaj ti rečenice, sunce ti garavo...: "ali čini se da bi ljubavna romansa mogla da se završi." Ljubavna romansa?!?! Kakva to još postoji? Dvaput u rečenici "da se"?!?! "... ali izgleda da će se romansa uskoro završiti" Tako treba glasiti taj dio rečenice, boga vam vašeg polupismenog i neškolovanog.
3 0
user1627322078
Alvina na lijecenje od anoreksije!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi