"Beograđanka" je jedna od dvije omiljene pjesme Zlatana Ibrahimovića
Ljudi u BiH, ali i regionu oduševljeni su bili nakon što je Ibrahimović u svlačionici slušao Halida Bešlića

Nije želio CD od Zdravka Čolića

"Beograđanka" je jedna od dvije omiljene pjesme Zlatana Ibrahimovića

E. Škorić

Mnoge Bosance i Hercegovce, ali i ljude u regionu oduševio je Zlatan Ibrahimović, pošto je na svom profilu objavio kako se priprema za trening u svlačionici Los Angeles Galaxyja, a u pozadini 'trešti' Beograđanka od Halida Bešlića.

Ibrahimovićevi korijeni su s Balkana i očito da ovaj švedski napadač ne može beš naših običaja i naše muzike.

Pjesmom "Vraćam se majci u Bosnu", odnosno "Beograđanka" mnoge je Zlatan oduševio, ali uz Halida voli i neke druge muzičare s prostora bivše Jugoslavije.

Tako je kolegi Emiru Deliću ranije, kada je ovaj imao priliku da ga posjeti, ispričao kako voli i Šerifa Konjevića, Cecu i Dinu Merlina.

Uz Halidov hit "Beograđanka" omiljena mu je pjesma "Ja još spavam u tvojoj majici" od Cece.

"Iznenadio me prije 15 godina kada smo dogovarali intervju i kaže da mu ponesem CD Merlina 'Burek'. Ja ponesem i Čolu, a on 'vrati ovo ne slušam'", otkrio je Delić na svom Twitter profilu.

Top Komentari

ddady
Ejs? A sta je sa karleusom i vranjesom? Nesto ste se usutili. Inace mi ovdje dolazimo zbog takvih vijesti...? Sta sad 5dana o tome sta zlatan slusa?
28 6
tuzlaak
boli me kurac
25 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi