Bergkamp ga trenirao kada je imao 10 godina, a danas ljubi njegovu kćerku Estelle

Donny van de Beek je jedan od najtraženijih mladih igrača

Bergkamp ga trenirao kada je imao 10 godina, a danas ljubi njegovu kćerku Estelle

E. Škorić

Talentovani nizozemski reprezentativac i veznjak Ajaxa Donny van de Beek povezivao se jedno vrijeme s Real Madridom i Manchester Unitedom, ali sve je izvjesnije da će ostati u Ajaxu barem još jednu sezonu.

De Beek je samo jedan u nizu Ajaxovih talenata za koje se otimaju najveći klubovi u Evropi. Dvadesettrogodišnjak je inače kao dječak maštao da jednog dana bude kao njegov idol Dennis Bergkamp

On je legendu Arsenala upoznao kada je imao svega 10 godina, a danas ljubi upravo Bergkampovu kćerku Estellu i njih dvoje smatraju se jednim od najglamuroznijih parova u Nizozemskoj.

Slavni Nizozemac je učio De Beeka nogometu, pomagao mu da izraste u velikog nogometaša, a u međuvremenu se ovaj zaljubio u prekrasnu Estelle i Bergkamp nema ništa protiv da njegova kćerka bude u vezi sa sjajnim veznjakom.

Z

[instagram]https://www.instagram.com/p/B13p-kmoibl/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BzDWDfoIYvG/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BkuppL5hjRO/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BlP1EwxBRxs/[/instagram]

Top Komentari

BobPaisley
...prema naslovu sam zakljucio da Bergkamp ljubi njegovu kcerku koja se zove Estelle...kontam kakva je ovo perverzija.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi