Kamerman nije skidao pogled sa "gospođe plavušice", supruga je slavnog košarkaša

Tokom meča u Pireju

Kamerman nije skidao pogled sa "gospođe plavušice", supruga je slavnog košarkaša

E. Škorić

Košarkaši Olympiakosa pobijedili su na svom parketu Fenerbahče sa 84:72 i tako se plasirali u polufinale play-offa Eurolige.

Olympiakos je bio favorit uoči početka ove četvrtfinalne serije, no Fenerbahče je pružio sjajan otpor. U Grčkoj je Olympiakos prvi meč dobio, potom drugi izgubio, a 1-1 bilo je u i Istanbulu, da bi se večeras odigrala majstorica.

Grčki velikan iskoristio je prednost domaćeg terena i na kraju dosta lako i zasluženo došao do pobjede, pa se prvi plasirao u polufinale play-offa. Grcima će rival biti Monaco ili Maccabi Tel Aviv, koji tek treba da odigraju svoj peti meč.

U dvorani Mira i prijateljstva u Pireju bila je spektakularna atmosfera, ali svi su samo čekali da režiser na tribinama pokaže jednu ljepoticu.

A kamera bi je uglavnom lovila kada bi poene upisao njen suprug Shaquille Mckissic, koji je u redovima Olympiakosa ubacio 11 poena i dao dobar doprinos u ostvarenju cilja.

"Jedva čekam da Mckissic ubaci neke poene pa da vidim njegovu gospođu plavušicu na TV-u", napisao je jedan od ljubitelja košarke na Twitteru. Ubrzo je isječak sa meča na kojemse vidi supruga slavnog košarkaša dok bodri njega i saigrače proširio društvenim mrežama i postao pravi hit.

Oglasi

Njegova supruga Beril ima 33.000 pratitelja na Instagramu i izgleda zaista veoma atraktivno. Sretni par ima i dvoje djece, te uživaju punim plućima u životu, a ona Shaquillea često prati na utakmicama, te je jedna od najpoznatijih navijačica Olympiakosa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CphioWBKs1v/[/instagram]

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CChDH0QlXQL/[/instagram]

Oglasi