Kontroverzni biznismen vezan i brutalno pretučen u svom domu
Foto - Pexels

Nekadašnji predsjednik Marseillea

Kontroverzni biznismen vezan i brutalno pretučen u svom domu

M. Šljivak

Nekadašnji predsjednik Marseillea Bernard Tapie pretučen je u svom domu u blizini Pariza.

Francuski mediji objavili su danas kako je kontroverzni biznismen zajedno sa suprugom Dominique vezan, a zatim i pretučen u svom domu od strane pljačkaša.

Bernard i Dominique su spavali u svom domu kada su pljačkaši ušli u kuću. Vezali su ih, zlostavljali i tukli bejzbol palicom sve dok nisu priznali gdje je sef sa novcem i drugim dragocjenostima.

Veću tragediju su spriječile komšije koje su shvatile da se nešto čudno dešava u kući ovog biznismena i pozvale su policiju.

Na kraju je Dominique sa teškim povredama prebačena u bolnicu dok je 78-godišnji Bernard odbio da ide u bolnicu.

Bernard Tapie je kao predsjednik Marseillea učestvovao u brojnim skandalima zbog namještanja utakmica zbog čega je na kraju morao da napusti klub, a osuđen je na više od dvije godine zatvora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi