Kontroverzni sportista bh. korijena zaveo seks bombu, pitanje je koliko će veza potrajati

Bernard Tomić je ponovo zaljubljen

Kontroverzni sportista bh. korijena zaveo seks bombu, pitanje je koliko će veza potrajati

E. Škorić

Bernarda Tomića proglasili su lošim dečkom tenisa zbog neprestanih kontroverzi tokom karijere.

Australca često gledamo bezvoljnog na teniskim terenima, nekada namjerno gubi mečeve i priznao je već da je to za njega samo posao i da se uopće ne zamara rezultatima.

Ali kada mu se već tenis ne igra, u ljubavi mu cvjetaju ruže. Potvrdio je da je u vezi sa glumicom Vanessom Sierrom.

Tomić je i ranije bio u vezama sa poznatim djevojkama u Australiji, pa ostaje da vidimo koliko će potrajati njegova avantura sa Vanessom, koja je nedavno prekinula sa čovjekom koji je imao web stranicu s filmovima za odrasle.

Tomić je inače 2008. godine sa samo 19 godina bio 27. na ATP listi i smatrao se jednim od najvećih talenata u ovom sportu. Uspio je doći do 17. mjesta na ATP listi, a onda naprosto počeo da pada... Zbog nesportskog ponašanja je izgubio brojne sponzore, a između ostalih kontroverzi vrijedi istaći onu kada je tokom intervjua ostavio djevojku ili nedavno kada je slagao da je imao koronavirus samo kako bi bio pošteđen napora u teniskim mečevima i kako bi privukao pozornost javnosti i medija.

Tomićevi korijeni su iz BiH, jer mu je otac Ivica rođen u selu Husinu kod Tuzle, dok je majka Adisa u Brčkom. Čitava porodica preselila se u Queensland u Australiju kada je Bernard imao tri godine.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHmTPhAlfic/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHJfnTEFuZN/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGoOsjjleny/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CF3PG5Jlz4d/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFYw-b9F_-W/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFatLJvlviB/[/instagram]

Top Komentari

tuner
Inace je zenska osoba sa slika intelektualno bas jaka, njene analize problema iz matematike se citaju bas kao i one iz medicine prije. Nista do fuksa kojoj treba zna se sta i sta.
4 5
user1583752673
Ljubi, ljubi ali glavu ne gubi hahaha
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti