Bezobrazno izdanje poznate teniserke: Reket je tu, ali gaćica - nema

Ni zima joj ne smeta

Bezobrazno izdanje poznate teniserke: Reket je tu, ali gaćica - nema

O. Lekić

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina jedna je od najzgodnijih igračica svijeta, a toga je itekako svjesna, pa svoje fanove redovne obraduje nekom provokativnom fotografijom.

Svitolina je ovoga puta, u pauzi teniske sezone, odlučila pozirati za ugledno decembarsko izdanje muškog časopisa "XXL" u vrućem i erotičnom izdanju, a fotografije koje su ugledale svjetlo dana su pomutile razum muškarcima širom svijeta.

I prilikom fotografisanja Svitolina je imala reket u ruci, ali samo kao rekvizit, dok je razgolićena, bez gaćica, stajala ispred objektiva.

Ako u narednom periodu Svitolini ne bude išlo najbolje u tenisu, potencijala za karijeru modela svakako ima.

Inače, Svitolina je sezonu završila na šestom mjestu WTA liste. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi