Bh. i regionalna prvakinja poziva na ples

Dance challange

Bh. i regionalna prvakinja poziva na ples

E. Čaušević

Nakon što je atraktivnim plesnim koracima iz svog bogatog repertoara na Instagramu nedavno rasplesala bh. javnost, mlada Tuzlanka Melisa Činić poznata i pod imenom SHZA, pokrenula je na ovoj društvenoj mreži video izazov namijenjen plesačicama i plesačima.

Naime, Shza poziva plesnu ekipu iz cijele BiH da joj se pridruži u video izazovu i da na zabavan način, radeći ono što najviše vole, dobiju nagrade i budu dio plesnog izazova.

Od njih se u izazovu traži da što bolje plešu koreografiju koju je SHZA objavila, a potom snime svoj video i objave na Instagramu. Sve detalje ovog plesnog izazova zainteresovani mogu saznati na redbull.ba web stranici.

Shza će poslije odabrati najbolje izvedene koreografije, a odabrani plesačice i plesači će dalje učestvovati u plesnim takmičenjima sa Shzom. Učesnice i učesnike očekuju zanimljive i vrijedne nagrade, a među njima su i novčane.

Podsjećamo, ova energična Tuzlanka je prošle godine pobijedila na bh. turniru u okviru globalnog takmičenja Red Bull Dance Your Style, da bi onda i na regionalnom finalu u Zagrebu osvojila srca publike, pobijedila i izborila mjesto u Svjetskom finalu koje se održalo u Parizu.

U glavnom gradu Francuske pred ulazak u finalnu noć izgubila je nakon produžetaka od svjetskog prvaka Shinshana iz Nizozemske, pa se na kraju morala zadovoljiti neformalnom titulom 17. plesačice svijeta koju joj je dodijelila publika i drugi ponajbolji plesači iz svih krajeva planete.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBkleaDnDZD/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi