Bh. plivačica Amina Kajtaz oduševila fanove fotografijom iz teretane

Zanosna Mostarka u odličnoj formi

Bh. plivačica Amina Kajtaz oduševila fanove fotografijom iz teretane

Endin Čaušević

Bh. plivačica Amina Kajtaz ponovo je oduševila svoje fanove objavom na Instagramu.

Ova Mostarka važi za jednu od najljepših sportistkinja u regionu, te tu "titulu" ponosno nosi već nekoliko godina.

Kajtaz vrijedno trenira u Zagrebu i priprema se za nove izazove, a i pored učestalih treninga nađe vremena da se oglasi na društvenim mrežama.

Zanosna Mostarka je danas objavila fotografiju iz teretane kojom je oduševila svoje fanove jer je pokazala da se nalazi u zaista fantastičnoj formi.

Činjenica je da se Amina bavi plivanjem i da zbog toga ima sjajnu liniju, ali očito da se o svom izgledu itekako prine jer često vrijeme provodi u teretani. Ovom fotografijom je pokazala zbog čega je jedna od najljepših sportistkinja u našoj zemlji, ali i šire.

Top Komentari

Rajvosa2019
Sise ni za lijeka . Amina gdje su ti meme ? Meme haman sa nekim povecalom treba traziti
6 4
nikokovac
Bradavice trazis mikroskopom
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti