Bh. reprezentativac posjetio Nusretov restoran i uživao u zlatnom odresku od 1.200 eura

Odmara u Dubaiju

Bh. reprezentativac posjetio Nusretov restoran i uživao u zlatnom odresku od 1.200 eura

E. Čaušević

Malmo je uspio ove sezone osvojiti titulu prvaka Švedske, a jedan od ponajboljih u ovom timu bio je i bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić.

Ahmedhodžić je prije nekoliko mjeseci debitovao u dresu bh. reprezentacije i sigurno da će biti veliko pojačanje za Zmajeve u budućnosti.

Nakon još jedne duge sezone Ahmedhodžić je dobio zaslužen odmor i odlučio je s prijateljima otputovati u Dubai.

Na Instagramu je večeras otkrio da je posjetio i restoran poznatog turskog kuhara Nusreta, te se dobro počastio.

Na meniju je bio zlatni odrezak koji košta čak 1.200 eura, a to je već slavno jelo ovog restorana za fudbalere jer su ranije u posjeti bile mnoge zvijezde. Ahmedhodžić je imao priliku da uživa u majstorstvu Nusreta, te je sve to objavio na Instagramu.

Top Komentari

user1582313617
Pametan taj nusret uzima levate hahah
27 2
Chupy
Skontao lik kako uzeti pare od onih koji imaju! Svaka mu cast! Realno nesto sto vrijedi maksimalno 25 eura, naplati im 1200 eura. Aferim momcino!!!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti