Bh. sportisti su baš slabi na Zorannah: Beograđanka zavela i Ermina Bičakčića

Zajedno ljetuju u Grčkoj

Bh. sportisti su baš slabi na Zorannah: Beograđanka zavela i Ermina Bičakčića

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić odlučio je odmah nakon završetka sezone u Bundesligi na otputuje na odmor i to u Grčku.

Bičakčić tradicionalno ljetuje u Grčkoj u Mykonosu, a i ovog ljeta je odlučio da to bude njegova destinacija za odmor. Bh. fudbaler se našao u centru pažnje zbog videa kojeg je sinoć objavio na Instagramu.

Naime, video je prvo objavila srbijanska modna blogerka Zorana Jovanović koja je poznatija kao Zorannah, a isti je podijelio i Bičakčić. Oni su bili u zagrljaju, a Zorannah je čak i poljubila Bičakčića i čini se pokazala da između njih ima nešto ozbiljno.

Zorannah je poznata bh. javnosti još od ranije jer se povezivala s nekoliko bh. sportista. Ranije je bila u vezi s još jednim bh. fudbalerom, a riječ je o Danijelu Milićeviću.

ZORANNAH SE POKAJALA IZNELA DETALJE O RASKIDU SA FUDBALEROM ...

Da su naši sportisti posebno "slabi" na ovu Beograđanku pokazuje činjenica da je s njom u vezi bio i naš najbolji teniser Damir Džumhur.

ZORANNAH JE HRVATSKOG BOGATAŠA OSTAVILA ZBOG BIH TENISERA! Damir ...

Također, pisalo se da je Zorannah imala aferu i s Ognjenom Vranješom, ali to nije potvrđeno. Ona je jednom prilikom i demantovala da je imala ikakve veze s njim, ali i nakon toga nastavile su se špekulacije o njihovoj aferi.

Očito je da su bh. sportisti itekako "slabi" na ovu blogerku koja je inače u dobrom odnosima s suprugom Izeta Hajrovića, Leylom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-uGCMygWsn/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-9gyQtgs4D/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-UwW6bAHhf/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B8jAygBAnJH/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B73KgOvAsbD/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCRKKTCg7qy/[/instagram]

Promo

Top Komentari

Bospol
Vranjes ga p....o Milicevicu...pa Dzumhur Vranjesu...sad njima trojici Bicakcic Ermin svabo Bosanski...papak prve kategorije
7 2
dinass
Ova se kara sa svakim ko ima para da joj plati putovanje
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi