Humanitarni spektakl u Zenici: BHFanaticosi i legende bh. nogometa

21. marta u zeničkoj Areni

Humanitarni spektakl u Zenici: BHFanaticosi i legende bh. nogometa

Samir Mlaćo

BHFanaticosi potvridli su još jednu veoma lijepu vijest.

BHFanaticosi potvridli su još jednu veoma lijepu vijest.

Naime, veliki humnitarni susret će biti odigran u zeničkoj Areni 21. marta, a sastat će se BHFanaticosi i legende bh. nogometa.

Stigao je i taj dan! Danas otkrivamo karte za predstojeći meč važan kao finale Svjetskog prvenstva, ali u humanosti. U duelu će se naći neke od legendi bh. fudbala i predstavljat će ekipu Pomozi.ba, a s druge strane će istrčati momci ispred naše organizacije - BHFanaticos. Sav prihod od ulaznica, reklama i sponzora ide za liječenje bh. građana i njime će raspolagati dokazana ekipa iz udruženja Pomozi.ba. Kupi kartu, spasi život! Više informacija o kupovini ulaznica u narednom periodu.

Vrlo brzo oglasili su se i iz Pomozi.ba.

"Iako je 21. mart rezervisan za baraž utakmicu između Bosne i Hercegovine i Ukrajine, ovaj datum će svim istinskim navijačima naše nogometne reprezentacije biti ispunjen sportom, zabavom, ali i prilikom za činjenje dobrog djela.

Oglasi

BHFanaticos su 21. decembra 2023. godine, proslavili 23 godine od osnivanja, a u znak dugogodišnje međusobne saradnje sa Udruženjem Pomozi.ba, zajedničkim snagama organizujemo humanitarnu fudbalsku utakmicu u Areni Zenica, koja će početi u 15 sati, 21. marta.

Sa jedne strane, navijači bh. reprezentacije, isti oni koji su godinama pratili i bodrili sve naše reprezentativne selekcije na stadionima i u dvoranama širom svijeta, a sa druge strane ekipa Udruženja Pomozi.ba, koju će činiti legende bh. fudbala, među kojima će biti Senijad Ibričić, Zlatan Bajramović, Zlatan Muslimović, Kenan Hasagić, Elvir Bolić, Elvir Rahimić, Darko Maletić, Bruno Akrapović, Avdija Vršajević, a svoj dolazak trebaju potvrditi i Sergej Barbarez, te Vedad Ibišević, kao i mnogi drugi igrači iz sjajnih generacija koje je naša selekcija imala.
BHFanaticosi i legende će odigrati utakmicu jedni protiv drugih, za čast, za prestiž, ali će igrati i zajedno za sve Bosance i Hercegovce, kojima je potrebna pomoć za liječenje.

🔸BHFanaticosi i Udruženje Pomozi.ba organizuju humanitarni sportski spektakl🔸 Iako je 21. mart rezervisan za baraž...

Posted by Pomozi.ba on Monday, January 29, 2024

Sav prihod od ulaznica i sponzora, koje pozivamo da podrže ovaj humanitarni spektakl, ići će u humanitarne svrhe, tačnije u Fond Udruženja Pomozi.ba, namijenjen za liječenje oboljelih bh. građana.

Zato, 21. marta, se vidimo u Areni Zenica. Dođite, uživajte u majstorijama BHFanaticosa, koji će sa tribina imati fantastičnu podršku, ali i pomozite liječenje oboljelih bh. građana.

Svakako da se u zeničkoj Areni očekuje pravi spektakl i da će navijači ispuniti ovu dvoranu i dati svoj doprinos na taj način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi