Bičakčić: Moj najveći blam je...

Zmaj o stvarima koje nema veze sa fudbalom

Bičakčić: Moj najveći blam je...

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Bičakčić, koji je zbog gripe propustio posljednju reprezentativnu akciju, gostovao je u jednoj radijskoj emisiji, ali tema razgovora nije bio fudbal. 

Za promjenu defanzivac Hoffenheima govorio je o drugim stvarima iz svog života, onim manje poznatim.

Koji sportove voliš i pratiš pored fudbala?

"U svoje slobodno vrijeme nešto manje se zanimam za sport. Ipak kada pratim onda je to obično košarka. Rukomet, Formula 1 i tako dalje nisu mi interesantni. Iskreno je tako, bez želje da nego povrijedim ili uvrijedim ovom izjavom", kazao je Bičakčić.

Na pitanje šta je tipično za Ermina Bičakčića, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine je kazao:

"Tipično za Ermina je da pred ogledalom provodi više vremena nego drugi, a upravo zbog toga često slušam kako me ogovaraju (smijeh).Uostalom mislim da sam itekako vezan za muziku, pogotovo onu u svlačionici".

Tri stvari bez koji ne bi mogao živjeti?

"Na prvom mjestu je moja porodica. Oni su moja velika podrška. Potom moji prijatelji, koji su mi takođe jako bitni. i na kraju tu je gel za kosu, kao što vidite bez spreja za kosu ne idem nigdje", rekao je Bičakčić uz veliku dozu smijeha.

Koji je najveći blam koji vam se ikada desio? 

"Baš iskreno? Nalazio sam se u tramvaju, a pored mene je sjedila prelijepa žena. U isto vrijeme sam se dopisivao sa mojim drugom. Nju sam već ranije sretao u prevozu. Potom sam napisao mom prijatelju, da je ona opet tu. On je htio pošto mu cijelo vrijeme pričam o toj ženi da je uslikam i pošaljem mu sliku. Pokušao sam u tajnosti napraviti jednu sliku, ali sam zaboravio da mi je blic ostao upaljen. I ona...onda se žena odvalila od smijeha. Baš mi je bilo neugodno, mislim da je to moja 'najbolnija' priča", ispričao ju je Bičakčić ipak na kraju svog intervjua.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.