BiH na PES-u 2017

Zmajevi ponovo na popularnoj igrici

BiH na PES-u 2017

Popularna video igrica Pro Evolution Soccer ove godine izlazi 15. septembra, a izdavač se susreo sa velikim problemima. 

Naime, Konami za ovu godinu nije dobio licence za brojne evropske velikane, počevši od prvaka Evrope Reala, preko dvojca iz Manchestera sve do Chelseaja.

Licencu su dobili za italijansku, francusku i holandsku ligu, a od većih evropskih klubova sa pravim grbom i dresovima moći ćemo igrati samo sa Barcelonom, Liverpoolom, Atleticom i Arsenalom.

Ipak, ako ste ljubitelji igranja sa reprezentacijama, onda će u vaš izbor ući i fudbalska reprezentacija BiH, što su svakako dobre vijesti za sve ljubitelje ove igrice iz naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi