Bild: Da li se to Aubameyang ponovo maskirao?

Šala njemačkog lista

Bild: Da li se to Aubameyang ponovo maskirao?

Fudbaleri HSV-a i Borussije Dortmund odigrali su najnezanimljiviju utakmicu 24. kola Bundeslige, makar kada je riječ o mečevima koji su na rasporedu bili u subotu.

Duel pomenutih klubova završen je bez pobjednika, a prisutni navijači na stadionu ostali su uskraćeni za golove.

Milioneri su nakon velike pobjede u rurskom derbiju nad Schalkeom od 3:0 nisu uspjeli upisati novu "tricu". Upravo na tom susretu su Pierre-Emerick Aubameyang i Marco Reus bili ključni ljudi za pobjedu Milionera. Tada su prilikom proslave jednog od golova izvadili svoje maske. Aubameyang je bio Batman, a Reus Robin.

Zbog šale novinara "Bilda" Pierre-Emerick Aubameyang je ponovo maskirao, naime fotoreporter ovog njemačkog lista uslikali su vjevericu na terenu, a onda su se šaljivo zapitali da li se to Aubameyang ponovo maskirao.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.