Bio je svjetska zvijezda, a sada izgleda kao beskućnik: Srbijanski as "evoluirao" u Robinson Crusoa

Neprepoznatljiv

Bio je svjetska zvijezda, a sada izgleda kao beskućnik: Srbijanski as "evoluirao" u Robinson Crusoa

Admin Čaušević

Pandemija koronavirusa ostavila je traga na izgled mnogih ljudi iz svijeta sporta. Neki su karantin i izolaciju iskoristili za potpunu transformaciju, dok neki i nisu baš vodili računa o svom tijelu. 

Neprepoznatljivo izgleda i Mateja Kežman. Nekadašnja svjetska zvijezda sada izgleda poput beskućnih s obzirom na zapuštenu bradu i kosu.

Kežman je već u junu viđen s dugom kosom i bradom, međutim u međuvremenu njegov izgled je postao još ekstremniji što i govori posljednja fotografija.

Srbijanski as je nestao sa scene nakon što je upetljan u skandal vezan za transfere igrača u Belgiji zbog sumnjivih transkacija.

Prije 20 godina je iz Partizana prešao u PSV za 14 miliona eura, a između ostalih još je igrao za Chelsea, PSG, Zenit, Fenerbache. Za reprezentaciju Srbije ima 49 nastupa uz 17 golova.

Top Komentari

Darkwood
Dabicev rođak...
10 0
forgemp
Chetto
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi