"Bio sam sa 2.000 žena, njih 500 su bile prostitutke"

Dennis Rodman sve priznao

"Bio sam sa 2.000 žena, njih 500 su bile prostitutke"

A. Čaušević

Eksplozivna priroda, tuče na parketu i ekstravagantni način života su biografiju Dennisa Rodmana učinili jednom od najuzbudljivijih u svijetu sporta. 

Detalji iz privatnog života kontroverznog košarkaša su objavljeni i u dokumentarcu "The Last Dance" posvećenog uspjesima Chicago Bullsa 90-ih godina prošlog vijeka.

Jedan od interesantnijih detalja je anegdota kada je Michael Jordan uhvatio Rodmana u krevetu s Carmen Electrom. Poznata model i glumica je samo jedna sa podugačke liste.

"Bio sam više od 2.000 žena tokom moje karijere, a najmanje 500 njih su bile prostituke", priznao je Rodman koji je u prošlosti lomio penis čak tri puta.

Rodman je poznat i po svom prijateljstvu s Kim Jong-Un-om zbog čega je prije nekoliko dana i iskazao zabrinutost zbog zdravstvenog stanja sjevernokorejskog diktatora.

Osim sa Electrom nekadašnji član Bullsa je još bio u vezi sa Madonnom koja mu je dok je on nastupao za Spurse ponudila 20 miliona eura da joj napravi dijete.

Inače, Rodmanovo priznanje da je bio sa 2.000 žena je daleko od onog Wilta Chamberlaina. Legendarni košarkaš LA Lakersa je svojevremeno priznao kako je spavao sa 20.000 žena.

Top Komentari

Zulfikar
Cega se pametan stidi budala se ponosi, fujjjj
0 1
Salihović23
I ostale su samo sto ti nisu rekle.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi