Bivša djevojka kontroverznog napadača: "Nije istina da sam trudna i da sam još s njim u vezi"

Osvaldova bivša demantovala medije

Bivša djevojka kontroverznog napadača: "Nije istina da sam trudna i da sam još s njim u vezi"

Edmir Škorić

Jimena Baron i Daniel Osvaldo prekinuli su svoju ljubavnu vezu u ljeto 2016. godine, nakon niza svađa i glasina, ali posljednjih se dana mnogo pričalo o njihovom pomirenju.

Vijest je kružila argentinskim medijima koji su aludirali da Jimena s Osvaldom već očekuje drugo dijete, međutim, sama je 33-godišnja manekenka ugasila sve pretpostavke putem objave na Instagramu.

"Nisam trudna i trenutno nisam u vezi. Bila sam u bolnici samo zbog boli u ramenu", napisala je Jimena na svom Instagram računu i tako demantovala glasine o pomirenju s Osvaldom.

Osvaldo je u međuvremenu u Argentini i igra za Banfield, a prethodno je 33-godišnji bivši reprezentativac Italije nastupao za Romu, Porto, Juventus, Inter, Southampton, Espanyol, Bolognu, Fiorentinu, Lecce, Atalantu...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBWOHa_g0wo/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CA1Nec3gSQW/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-h6DV4AEYM/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-2RCVLA28J/[/instagram][instagram]https://www.instagram.com/p/B5snwY-A9zi/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi