)
Bivša misica pobjegla od nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca, on joj pijan prijetio da će je ubiti

Ognjen Vukojević ostao sam

Bivša misica pobjegla od nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca, on joj pijan prijetio da će je ubiti

Edmir Škorić

U domu bivšeg hrvatskog reprezentativca Ognjena Vukojevića odvijala se prava drama u posljednjih mjesec dana.

Ognjena je nakon četiri godine braka napustila supruga Andreja, koja je povela sa sobom i njihovog sinčića Luku.

Policija je prethodno dobila prijavu da je 7. maja Vukojević oko ponoći prijetio supruzi, nakon što je kući došao u vidno pijanom stanju. Prijetnje smrću je upućivao i njenim roditeljima. Čak joj je oduzeo telefon kada je ona krenula da pozove policiju.

Dobio je zabranu prilaska supruzi na manje od 200 metara, ali je kazna ubrzo odbaneča. Na kraju je Andreja s djetetom napustila Ognjena i zatražila razvod braka.

Također je na društvenim mrežama promijenila prezime, pa vratila svoje djevojačko Ćupor, što je bila i potvrda glasina da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Top Komentari

Keno
A sta je ona uradila? Uvijek se gleda sa strane zene, nije liku bezveze puko film
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti