Bivši fudbaler Željezničara izboden nožem u Lukavcu

Stabilno zdravstveno stanje

Bivši fudbaler Željezničara izboden nožem u Lukavcu

U Lukavcu je u petak navečer napadnut nožem 30-godišnji fudbaler Elmir Kuduzović.

Naime, napad je prethodilo neprimjerno ponašanje trojice mladića u jednom ugostiteljskom objektu, a nezvanične informacije "govore" da je Kuduzović u cijeloj priči pokušao smiriti situaciju i na kraju je deblji kraj izvukao tako što je ubodem nožem u predjelu grudnog koša. 

Povrijeđenom fudbaleru je pomoć ukazana Domu zdravlja u Lukavcu, odakle je potom hitno transportovan u Univerzitetski klinički centar Tuzla u kojem je i operisan. Trenutno je u stabilnom zdravstvenom stanju. 

Kuduzović je trenutno nastupa za Radnički iz Lukavca, a tokom dosadašnje karijere još je nosio dresove Željezničara, Slobode, Čelika, Čelika iz Nikšića i Zvijezde. Upisao je i jedan nastup u dresu reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.