Bivši igrač Liverpoola zaveo tinejdžericu, svi pričaju o njezinoj - stražnjici

Ings ima novu ljubav

Bivši igrač Liverpoola zaveo tinejdžericu, svi pričaju o njezinoj - stražnjici

O. Lekić

Uz to što je ljetos Liverpool zamijenio Southamptonom, zaboravljeni engleski golgeter Danny Ings u sezonu je ušao i s novom djevojkom.

Dvadesetšestogodišnji Ings se dugo vremena zabavljao s Australkom Georgijom Gibbs, zbog njezinog izgleda mnogi su mu zavidjeli, ali onda je 'preko noći' došao kralj ljubavnoj romansi. I to zbog, ni manje ni više, tinejdžerke Ruby Blake.

Sedam godina mlađa Ruby danas ne skriva da je sretna s engleskim nogometašem koji ju je, kako je ispričala, primijetio na društvenim mrežama. To i ne čudi obzirom da joj profil prepun atraktivnih fotografija na kojima posebno ističe svoju stražnjicu.

Da je uz nju Ings u potpunosti zaboravio Goergiju bilo je jasno kada je Ruby na Snapchatu objavila video u kojem je nogometaš bez majice na krevetu. Shvativši kakvu će pompu isti izazvati brzo ga je i obrisala, ali bilo je kasno.

Kada vidite kako izgleda Ruby, nije ni čudo što je Ings tako lako prebolio bivšu.

Top Komentari

Edin Merlin
Jos jedna od onih kojoj je mama rekla,sine,gdje nemozes mozgom udari sisama. Vise je jaja od guzicu izrazbijala nego od tavu !
45 3
Raikkonen
09.09.2018 ste pisali o ovaj istoj stvari. Ove jebe lud zbunjenog kod vas
26 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi